כאשר חושבים על זמן השימוש במוצר ספציפי בבית, רואים כי הכיור הוא אחד מהמוצרים בהם אנו משתמשים הכי הרבה פעמים ביום. מעבר לכך, כ- 60% מהזמן שאנו נמצאים במטבח- אנו משתמשים בכיור. לכן חשוב שנבחר מוצר אשר עונה על דרישותינו והרגלי העבודה שלנו, וזאת בכדי למקסם את השימוש בו. בחירת כיורים למטבח הנכון יכול לייעל את מלאכת הבישולים או השימוש במטבח ולחסוך לנו זמן יקר וגם כסף. זאת החלטה שתשפיע על חיי היום- יום שלנו למספר שנים, כן חשוב לקבל החלטה מושכלת ולבחור את הכיור המושלם בשבילנו.

כיור נירוסטה :

עמידה מאוד, קלה לניקוי, בעלת מראה אלגנטי אך בולט לעין. יש לשים לב להרכב הנירוסטה:
נירוסטה 18/10 (מכילה 18% כרום ו- 10% ניקל) הינה אופטימלית ואינה מחלידה, בנוסף נירוסטה מגיעה בכמה דרגות (304 / 316) .
שימו לב שכיור נירוסטה שאתם רוכשים מצוייד ביריעות זפת בחלקו התחתון למניעת רעש חזק מטפטוף המים על הכיור.
חשוב לדעת כי כיור נירוסטה אינה חסינה לשריטות וכמה שהגימור מבריק יותר- כך ייראו יותר שריטות על הכיור.

כיור נירוסטה מומלץ בדרך לכלל למסעדות בעלי עסקים שעובדים שעות נוספות במטבח.
לבחירת כיור נירוסטה אתם מוזמנים לבקר באתר של שוני מוצרים מעוצבים למטבח ולאמבט בע"מ.